Hjul med bremse

Hjul med bremser.

Der medfølger 5 stk. hjul i dette sæt.
Ønsker du at vælge bremsehjul i forbindelse med køb af ny stol, vælg da dette som tilvalg på siden med stolen. Endda uden merpris.

Vælg mellem 2 slags bremsehjul.
Den ene slags, bremser ved belastning.
Den anden slags, låser op ved belastning.

Læs mere om funktionen, længere nede på siden.

Pris: 400,00 kr.

  • Vælg hjul
  • Hjul der låser ved belastning | 0 DKK
  • Hjul der låser op, ved belastning | 0 DKK

Minimum Price: 400,00 kr.

Pris: 400,00 kr. Inkl. moms

Beskrivelse

Hjul med bremse

Der medfølger 5 stk. hjul med bremse, i dette sæt.
Størrelsen på Tappen måler Ø11 mm x 20 mm tap. Det er standard til vores stole, så vi har kun denne diameter. Den passer til de fleste, men kan ikke garantere at den passer til alle. Der findes også en tap på Ø10 mm, men den har vi ikke.

Hjulet har bløde gummibaner som er egnet til hårde gulve, som klinker, trægulv mm.

Du kan vælg i mellem 2 slags bremsehjul.

Den ene slags, bremser ved belastning.
Dette bruges, hvis du har brug for at stolen står helt stille under arbejdet. Jeg bruger bremsehjul på min symaskinestol, da den ikke må trille tilbage når jeg træder tilbage på pedalen for at klippe. Andre bruger hjul der bremser ved belastning, hvis de sidder ved en maskine og arbejde, og ikke må flytte sig. Men når man rejser sig, er det rart at stolen kan rulle igen. Skal man rykke sig lidt, men man rejse sig og trække stolen med sig og sætte sig igen.

Den anden slags, låser op ved belastning.
Har du brug for hjul der låser op ved belastning, eks. hvis din stol ikke må være for “levende” når du skal til at sætte dig. Der kan ske mange ulykker, hvis man kommer til at skubbe til stolen med låret og man så sætter sig … på gulvet. I nogle lande er det lovkrav at der skal være hjul på stolene der låser op ved belastning.
Disse hjul bruges også meget af ældre og dårligt gående, for at stolen ikke er for “levende” når de skal til at sætte sig. Bruges også hvis du har et arbejde hvor du har hænderne fyldte og vil sætte dig uden at holde ved stolen.

Har du brug for at stolen slet ikke kan trille, kan du kikke på Glidefødder. Det er en slags sko der kommer på istedet for hjul.