CE mærket

CE-mærkning og vores kontorstole m/u bremse

Vi får ofte spørgsmålet: “Er jeres stole CE-mærket?” Svaret er, at vores kontorstole ikke er CE-mærket, da de ikke indeholder elektronik. Lad os uddybe:

  • Hvad er CE-mærkning? CE-mærket er en erklæring om, at et produkt opfylder de relevante EU-lovgivningskrav og standarder. Det er vigtigt for produkter, der er beregnet til at blive solgt inden for EU.
  • Hvorfor er vores stole ikke CE-mærket? Ifølge “Krav til Møbler” er CE-mærkning kun obligatorisk for møbler med elektronik. Da vores stole ikke indeholder elektroniske komponenter, er CE-mærkning ikke relevant for os.
    I følge Indenrigs og Sundhedsministeriet, skal medicinsk udstyr være CE mærket. Vi kalder ikke vores stole for medicinsk udstyr, men står selvfølgelig inden for vores produkters sikkerhed og ydeevne.
  • Hvad betyder CE-mærket? CE-mærket er ikke et kvalitetsstempel, men en erklæring om overholdelse af lovgivningens krav. Det er vigtigt at følge de relevante procedurer og dokumentationskrav for at sikre, at kontorstolen er CE-mærket korrekt.
  • Vores forpligtelse til kvalitet og garanti Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores stole. Vi tilbyder 5 års garanti, og vores materialer kommer fra anerkendte producenter. Hvis noget går i stykker, eller hvis du ønsker ændringer på stolen, kan vi håndtere det hurtigt og effektivt.

Vi er stolte af vores produkter og er altid klar til at imødekomme vores kunders behov. Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.